U heeft behoefte aan een warme woning. U wilt te allen tijde de temperatuur in uw huis optimaal kunnen regelen. U wilt daarmee gebruik maken van duurzame technieken en oplossingen. U wilt besparen in de kosten, daarnaast denkt u bewust na over het milieu… U wilt een hoog rendement verwarmingsketel die dit mogelijk maakt.

Vaillant

Een warm huiselijk gevoel begint bij een degelijke verwarmingsinstallatie. Wij plaatsen en onderhouden een goede cv-installatie voor u. Voorafgaand geven wij u een deskundig advies over de mogelijkheden. Daarbij wordt er gekeken naar uw woonsituatie. Niet alleen materiaalkeuze is van belang, maar ook uw persoonlijke eisen ten aanzien van comfort, ruimtetemperatuur per vertrek en de gewenste hoeveelheid warm water. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een advies afgestemd op uw woning. Een cv-installatie hangt gemiddeld 15 jaar, een goede keus is daarom van groot belang.
Investeren in een woning is verantwoord beleggen, wij zijn u daarbij graag van dienst.

CV-Ketel

Get in touch with us!

Wij zijn in staat om met onze uiterst ervaren medewerkers de particuliere sector en woningbouwverenigingen te bedienen met het installeren, onderhouden, service verlenen en vervangen van bestaande en nieuwe cv ketels/cv installaties. Voor alle installatie adviezen over centrale verwarming kunt u ook bij onze deskundige adviseurs terecht.